Elke dinsdagmiddag  is er i.s.m. Stichting ZIJN een koffiemiddag in Ons Dorpshuis.

U kunt van 14.00 uur tot 16.30 uur terecht voor een kopje koffie, een spelletje, of gewoon een gezellig praatje met elkaar. 

 

Dinsdagmiddag 11 oktober is er een fotomiddag met oude foto's uit Nieuwe Tonge.

Aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.

Toegang gratis.Vrijdagavond 2 september gaat Handgemaakt weer van start. Van 19.30 tot 21.30 kunt u met uw handwerk naar Ons Dorpshuis komen om gezellig met elkaar te handwerken en ideeën uit te wisselen.

Handgemaakt is elke 1e vrijdag van de maand .

Vrijdagavond 7 oktober is de volgende Handgemaakt.


Zaterdag 8 oktober .

Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur

In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils.  Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Najib Amhali. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws! 

 


Tim Kroeze, kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven. In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury&Publieksprijs van de Comedy Talent Award.

Jan van Houwelingen (winnaar Albert Heijn kleurwedstrijd 2003) bestijgt nu al een aantal jaar het podium met scherpe anekdotes, gênante woordgrappen en flauwe observaties. In Open Kaart legt hij al zijn kaarten op tafel. Open, luchtig en ontwapenend vraagt hij zich af wat we nog echt van onszelf laten zien. Bewapend met zelfspot raast Jan langs allerlei onderwerpen op zoek naar de eerlijkheid.

Evelien Louwers is een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Nu ze ook stand-up comedy heeft ontdekt, trekt ze wat vaker haar mond open om haar twijfels over het bestaan te delen. Evelien won Pucks Talent Cabaret in 2022. Ze studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam.

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon

Aanvang 20.00 uur.

Zaal open 19.30 uur

€12,50 p.p.


Zaterdag 5 November

Optreden van Die grevelinger musikanten.

Optredens
De kapel verzorgt jaarlijks ongeveer 15 optredens waarvan enkele met medewerking van een andere kapel of zangkoor.
De jaarlijkse concerten met shantykoren als "Op Volle Kracht"  "St. Adolfskoor" en het "Bruinisser Visserskoor" is één van de populairste optredens in de regio waar bij ze volle zalen trekt. Sinds een paar jaar hebben we ook uitwisselingsconcerten met soortgelijke kapellen. Zoal de Chaamer kapel uit Chaam en Die Edelweiss Buben uit Hoogerheide.

Repertoire
Het repertoire bestaat uit harmonieus en melodisch prachtige werken maar ook het après-ski genre hoort erbij. Dit laatste wordt nog het meest verwacht bij het publiek.

 

Aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur

Toegang gratis.

Kijk voor meer info op de website

https://www.diegrevelingermusikanten.nl/


Zaterdag 19 november

Sinterklaasintocht

 


Zaterdag 26 november

De Rotterdamse pub quiz.

Deze quiz wordt gepresenteerd door Tim Jochems.

Aanvang 20.00 uur

In de pauze en na afloop live muziek van de sing it sisters.