Maandagavond: Harmonie Apollo

19.30 uur tot 21.30 uur.

https://apollo-nieuwe-tonge.nl/


Dinsdagmiddag

Van 13.30 uur tot 16.30 uur

Koffie middag in Ons Dorpshuis sim Stichting Zijn.

Kom gerust eens langs voor een praatje, spelletje of kopje koffie.


Dinsdagavond: Dru Yoga.

Van 19.15 uur tot 20.30 uur.

Al 10 jaar is er 3 dinsdagavonden per maand Dru Yoga in Ons Dorpshuis. De les begint om 19:15 uur met een korte activatie of opwarming, gevolgd door een EBR (Energy Block Release) of een reeks van asana’s. Voor de ontspanning is er zittend ruim aandacht voor ademhalingsoefeningen. Het laatste kwartier wordt aan de ontspanning gewijd. Duur van de les is 5 kwartier met soms een uitloop naar 1,5 uur. In het kort is Dru Yoga stilte in beweging, hoewel er muziek wordt gebruikt, om energie in de verschillende lagen van het lichaam vrij te laten stromen. Wilt u meer weten of heeft u belangstelling, mail gerust naar catherinesaivres@live.nl


Woensdagavond: Blue Stocking Singers

20.00 uur tot 22.00 uur.

De Blue Stocking Singers is een gemengd popkoor dat bestaat uit zo’n 30 tot 35 leden. De meeste koorleden zijn dames en de leeftijd varieert van 20 tot 65 jaar. BSS heeft ook 1 tenor (Jan) in haar midden die voor de lage tonen in het koor zorgt. Onlangs hebben we gelukkig  nog een man erbij gekregen, die mede voor de versterking van de lage tonen zorgt. 

BSS is al jarenlang een begrip op het eiland en treedt dan ook regelmatig op bij korenfestivals, avonden van verenigingen en uitgaansgelegenheden.

We hebben een divers repertoire, bestaande uit Engels- en Nederlandstalige nummers, zoveel mogelijk aangevuld met een leuke choreografie.

Elke woensdagavond repeteert het koor in het Dorpshuis van Nieuwe Tonge onder leiding van Els van de Wetering, die van elk nummer weer een prachtige bewerking weet te maken. Zij doet dit niet alleen, want het koor wordt begeleid door een eigen Blue Stocking Band, bestaande uit 5 muzikanten: piano (Anne-Marie Rommelse), cajon (Mark Koole), gitaar (Martijn Haffert), dwarsfluit (Jolien de Geest) en basgitaar (Stefan Trommel)

 


Donderdagavond

Oefenavond van die Grevelinger Musikanten.


Vrijdagavond: Slagwerk ensemble opleidingsgroep

18.30 uur tot 19.30 uur en van

19.30 uur tot 21.00 uur.